V těchto zásadách osobních údajů vám vysvětlíme, co se s vašimi údaji děje, kdo k nim má přístup a proč nebo kdy je můžeme sbírat. Rozsah zpracování se liší podle toho, jak naše služby využijete. Zpracování osobních údajů se řídí evropským nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR). Správcem je společnost Hubixo s.r.o., se sídlem Na Folimance 2155/15, 120 00 Praha 2, Česká republika, IČ: 08272166.

Vaše práva týkající se osobních údajů

Vždy děláme maximum proto, abychom vaše osobní údaje střežili co nejlépe. Podle GDPR máte následující práva:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
  • požadovat po nás výmaz vašich osobních údajů,
  • žádat přenesení osobních údajů k jinému správci,
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů,
  • pokud jste nám udělili souhlas se zpracováním osobních údajů, pak tento souhlas vzít zpět,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů,
  • právo na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že byla vaše práva při zpracování osobních údajů porušena

Veškerá práva nebo jakékoli dotazy můžete uplatnit elektronicky na domena@hubixo.com nebo písemně na adrese Hubixo s.r.o., Na Folimance 2155/15, 120 00 Praha 2, Česká republika. Dozorovým orgánem je Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, Česká republika.

Osobní údaje při komunikaci s námi

Prostřednictvím e-mailu nebo odesláním kontaktního formuláře, máte možnost se na nás obrátit s žádostí o informace a zodpovězení otázek.

Které osobní údaje zpracováváme:

  • Identifikační údaje (jméno, příjmení, nepovinně)
  • E-mailová adresa
  • Obsah zprávy

Proč osobní údaje zpracováváme a na základě čeho můžeme:

Komunikace je náš oprávněný zájem – údaje potřebujeme kvůli zodpovězení vašich dotazů a údaje z vašich podnětů také pro zlepšování našich služeb. Bez zpracování těchto údajů vám nebudeme moct odpovědět.

Jak dlouho budeme údaje zpracovávat:

Vaše údaje budeme zpracovávat po dobu 1 roku od zodpovězení dotazu, popřípadě po dobu 1 roku od poslední komunikace mezi námi a Vámi v rámci příslušného dotazu.

Kdo může mít k údajům přístup:

  • společnost SWBROADBAND Ltd, 106 Kenwyn Street, Truro, Cornwall, United Kingdom, TR1 3BX, ID: 08853775
  • případně další poskytovatel zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společní správci nevyužívají.

Cookies a prohlížení webu

Cookies jsou krátké textové soubory, které navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Díky cookies Vás může Správce odlišit od jiných uživatelů webu, a účinněji si zaznamenat informace o Vaší návštěvě a chování na webu. Cookies se ve stručnosti dělí na základní a druhotné, dlouhodobé a dočasné, první strany a třetí strany. Více o cookies například zde: https://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie.

Náš poskytovatel hostingu také automaticky shromažďuje a ukládá informace do tzv. server log souborů, které nám váš prohlížeč automaticky přenáší. Jedná se o typ prohlížeče a verzi prohlížeče, použitý operační systém, adresu URL referrera, název hostitele přistupujícího počítače, čas požadavku na server a adresu IP. Data slouží pouze pro zabezpečení dat a analýzu chyb.

Proč cookies zpracováváme a na základě čeho můžeme:

Oprávněný zájem – díky cookies měříme návštěvnost a děláme si statistiky o vašem chování na webu. Můžeme tak hlídat a zdokonalovat funkčnost a bezpečnost našeho webu.

Souhlas – pokud nám k tomu dáte souhlas, přizpůsobíme vám na míru reklamu a její cílení nebo využijeme cookies pro retargeting.

Jak dlouho budeme údaje zpracovávat:

Cookies pro měření a fungování webu jsou uchovány pouze na dobu nezbytně nutnou pro fungování webu a statistiku. Jednotlivé doby zpracování najdete níže. Souhlas s užitím marketingových cookies udělujete na dobu uvedenou rovněž u jednotlivých druhů cookies. Můžete ho vzít kdykoliv zpět, stačí, když pozměníte nastavení svého webového prohlížeče, nebo se nám ozvete na domena@hubixo.com. Informace o tom, jak si nastavit svůj prohlížeč a omezit nebo povolit zpracování cookies, najdete v nápovědě svého prohlížeče či zde: https://www.whatismybrowser.com/guides/how-to-enable-cookies/. Nastavení cookies můžete také provést zde: https://www.youronlinechoices.eu/ nebo zde https://www.aboutads.info/choices/.

Webové stránky můžete používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o vašem chování – stačí si tak nastavit prohlížeč, nebo je možné vznést proti sběru na základě našeho oprávněného zájmu námitku, a to zasláním na domena@hubixo.com. Vaši námitku vyřídíme do 1 měsíce od doručení. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webu, nemůžeme vám pak zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu našeho webu.

Cookies sbírané za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik se posuzují v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje vaši identifikaci.

Kdo může mít k údajům přístup:

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • službou Google Analytics, provozovaná společností Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko, v souladu s podmínkami na https://policies.google.com/technologies/cookies, https://policies.google.com/privacy/update.

Dále k těmto údajům může mít přístup:

  • společnost SWBROADBAND Ltd, 106 Kenwyn Street, Truro, Cornwall, United Kingdom, TR1 3BX, ID: 08853775,
  • případně další poskytovatel zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společní správci nevyužívají.

Na tomto webu shromažďujeme tyto soubory cookies:

  • _ga
    • Typ: Analytické ; Expirace: 2 roky ; Přístup: tento web
    • Registruje jedinečné identifikační číslo, které se používá pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá.
  • _gid
    • Typ: Analytické ; Expirace: 1 den ; Přístup: tento web
    • Registruje jedinečné identifikační číslo, které se používá pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá.
  • _gat
    • Typ: Analytické ; Expirace: Session ; Přístup: tento web
    • Používá se systémem Google Analytics pro regulaci rychlosti zadávání požadavků.

Tyto zásady jsme připravili ke dni 11. 5. 2020. Vezměte prosím na vědomí, že v budoucnu může dojít k jejich změně.